Xbox 360 ve Kinect Satışları Ne durumda?

Kinect oyuncuların ilgisini fazlasıyla çekti
12.02.2013 10:55 Alkan Adakaner


      Microsoft, Xbox 360'ın dünya çapında 76 milyon adet sattığını ve bu rakamın ilk Xbox'tan 3 kat fazla olduğunu açıkladı.  İlk Xbox'tan sonra satış rakamlarının bu kadar artması çok büyük bir başarı diyebiliriz.
 
     Diğer taraftan Microsoft'un Xbox 360 için çıkardığı harekete duyarlı kontrolcü Kinect'in de dünya çapında 24 milyon adet sattığı belirtiliyor. Microsoft bu konuda da önemli bir başarı yakaladı. Kinect'in rakibi Playstation Move'un bu rakamın oldukça uzağında olduğu tahmin ediliyor.
 
     Xbox Live kullanıcıları ise geçen seneye oranda %15 artarak 46 milyona ulaşmış. Bu kişiler 18 milyar saat Xbox Live'ı kullanmışlar. Xbox Live Gold üyelerinin bu sistemi kullanma ortamalası ise ayda 87 saatmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler