Xbox Live'ın Bahar İndirimleri Başladı

26.03.2013 20:09 Samet Konuksal


    Microsoft'un daha önceden haberini verdiği bahar indirimleri bugün itibariyle başladı. Microsoft, 26 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında sürecek indirimlerin içeriklerini paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara baktığımızda Games on Demand kısmında 8 farklı oyunu görüyoruz. %33'lük indirimlerle FIFA 13 ve Hitman: Absolution, bu kısmın en dikkat çeken oyunları oluyor. Diğer Games on Demand oyunları ise Hitman: Blood Money, Just Cause 2, Spider Man 3, Dead Rising 2, L.A. Noire ve Midnight Club: LA oluyor.
 
    Xbox Live Arcade kısmında yayınlanan indirimlere geldiğimizde ise The Walking Dead bölümleri haricinde bir oyun göremiyoruz. The Walking Dead'ın ilk bölümünün ücretsiz sunulduğu indirimler kapsamında diğer bölümler %50 indirimle satılıyor.
 
    Öte yandan Dead Rising 2,  L.A. Noire, Midnight Club: LA, Max Payne 3, Resident Evil 6, The Elder Scrolls V: Skyrim, Resident Evil: ORC ve Super Street Fighter IV'ün DLC'leri de %50 indirimlerle sunuluyor. Kampanya sayfasına buradan gidebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 3 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 3 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 4 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 5 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler