Xbox’da Artık Puan Yerine Para Kullanılacak

29.08.2013 14:58 Ersin Kılıç

 
     Microsoft, Xbox 360 için yeni bir güncelleme duyurdu. Xbox Live üzerinde bazı değişikliklere sebep olan bu güncellemenin getirdiği en büyük yenilik ise ödeme sistemleri ile alakalı.
 
     Daha önce duyurusu da yapılan bu güncelleme ile birlikte, Xbox hesaplarındaki mevcut puanları veya hediye kartlarıyla eklenen yeni puanlar yerel para birimine çevrilebilecek. yani artık MP yerine yerel para sistemi kullanılacak.
 
     Ayrıca Xbox Live platformu üyelerinin mevcut puanları, piyasa değerine eşit veya daha yüksek miktarda olacak şekilde çevirimi gerçekleştirilecek. Böylece üyeler bu dönüşümden dolayı herhangi bir değer kaybı yaşamayacaklar. Üyelerin, geçiş sırasında hesapların yüklenen paralar 2015 yılı Haziran ayına kadar kullanılabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler