Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Alto's Odyssey, aynı oyun ve konseptini koruyan büyük Alto's Adventure oyununun devamıdır. Başka bir deyişle, Alto ve arkadaşlarını bir kez daha oynayacaksınız, panoda harika manzaraları keşfedeceksiniz.
 
Alto's Odyssey'deki kontrolleri basit: yapmanız gereken tek şey ekrana dokunmak, eğer parmağınızı basılı tutarsanız, karakteriniz havada dönmeye başlayacaktır. Havada takla atmak tehlikeli olabilir, ancak iyi bir iniş yaparsanız, hız artışı ve daha fazla puan kazanırsınız.
 
Alto's Odyssey'deki esas amaç, mümkün olduğu kadar ilerlemeye çalışmak. Seviyeler arasında bir dizi görevi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Her üç görev grubunu tamamladığınızda, aynı zamanda seviye atlayacaksınız. Seviye yükseldikçe yeni panoları ve karakterleri açabilirsiniz.
 
Efsanedeki ilk bölümünde olduğu gibi, Alto's Odyssey'nin şahane bir bakış açısı var, sizi hayretler içinde bırakacak görüntülere de sahip. Ayrıca, her oynadığınızda, yeni bir düzen, gündüz ve gece arasındaki değişiklikler, farklı atmosferik değişiklikler vb. ile farklı bir ayar görürsünüz.
 
Alto's Odyssey, büyüleyici görünümlü görselleri ile basit ve eğlenceli oyunu bir araya getiren olağanüstü bir oyundur. Ayrıca, oyunun müziği, bir kez daha, oyun için özel olarak hazırlanmış bir başyapıttır.