Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Arknights, düşmanların savunmanızı geçmesini durdurmanız gereken bir strateji oyunudur. Anime etkisi görülen bir kule savunma ve ışık gölgeli bir hikaye.
 
Arknights oyununda hedefiniz bu türün diğer diğer oyunlarıyla aynıdır. düşmanların belirli bir noktaya erişmesini durdurmak. Bunu yapabilmek için savaş alanına düşmanlarınızı durduracak çeşitli birlikleri yerleştirmelisiniz. Düşmanların nereye doğru ilerlediğini her zaman görebilirsiniz, bu nedenle kahramanlarınızı zekice yerleştirmelisiniz.
 
Diğer kule savunma oyunlarından farklı olarak Arknights oyununda sınırlı sayıda birliğiniz olur. Kahramanlarınızın her birinin çok özel özellikleri vardır, bu yüzden yakın dövüş, menzilli veya farklı yeteneklere sahip diğer birimleri seçmelisiniz. Üstelik enerji barları dolduğunda kullanılabilecek özel güçleri vardır.
 
Arknights, diğer kule savunma oyunlarından ayrılan ve sizi oldukça karanlık bir siberpunk dünyasına götüren harika bir strateji oyunudur. Oyunda bir araya getirebileceğiniz çok sayıda karakter bulunur ve bu da sıkılmanızı zorlaştırır. Neyse ki hayran servisi konusunda fazla ileri gitmedikleri havalı bir anime tarzı oyundur.