Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
BIG HIT Baseball, harekete geçtiğiniz, beyzbol oynadığınız ve takımınız için puan kazandığınız eğlenceli bir 3D beyzbol oyunudur.
 
BIG HIT Baseball basit bir oynanışa sahiptir: 3D beyzbol sahası çeşitli bölümlerden oluşur: vurucunun sopayı salladığı ana üs; atıcının beyzbolu vurucuya attığı atıcı höyüğü; bazlar; ve son olarak, topu fırlatmaya çalıştığınız alan. Bu alan bölgelere ayrılmıştır. Dış bölgeler oyun alanı dışında kabul edilir ve puan değerinde değildir, bu nedenle bunlardan kaçınmalısınız. Bölgelerin geri kalanı, oyun sırasında farklı zamanlarda değişen miktarlarda puan değerindedir. Göreviniz, skor alanlarından birinde topa vurmak için sopa ile vurmada üç şansınızı kullanmaktır. Bunu yapmak için, topu dikkatlice izlemeniz ve tam olarak top ana üssün üzerinden uçtuğunda ekrana dokunmanız gerekir. Topu bir dış bölgeye vurmamaya dikkat edin!
 
Büyüleyici, renkli vektör grafikleri ve basit oynanışı ile BIG HIT Baseball zorlu ama çok eğlenceli bir oyundur. Göz atın, ilerleyebildiğiniz kadar ilerleyin ve beyzbol liginde üst sıralara tırmanın. Biraz eğlence için mükemmel bir oyun.