Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Ballz Çıkış Tarihi: 25 Mart 2017 Geliştirici: Ketchapp Dağıtıcı: Ketchapp Tür: macera
Ballz, küçük beyaz toplar fırlatarak farklı renklerde tuğlaları yok etme konusunda meydan okuyan oldukça basit bir arcade oyunudur. Her bir tuğlayı yok etmek için tuğlaların üzerinde gösterilen numaraları dikkate alarak tuğlalara çarpılmalıdır. Neyse ki, ne kadar çok kazanırsanız o kadar çok sayıda top kazanırsınız.
 
Nişan alıp atış yaptığınızda o vakte kadar topladığınız bütün toplar serbest kalır- bu da ne kadar ilerlerseniz o kadar fazla top fırlatabileceğiniz anlamına gelir. Ancak, oyunda ne kadar ilerlerseniz tuğlaları yok etmek için o kadar çok atış yapmalısınız. Dikkatli olun: herhangi bir tuğla yere çarparsa oyun biter.
 
Oyun boyunca yakalayacağınız altın yüzüklerle yeni topların kilidini açabilirsiniz. Başlangıçta sadece beyaz topları fırlatabilirsiniz fakat farklı renklerde bir düzineden fazla top bulabilirsiniz. Onların kilidini açabilmek için çok fazla oynamalısınız.
 
Ballz, diğer Ketchapp oyunlarında olduğu gibi basit olduğu kadar eğlenceli bir oyundur ve oyun planını anlamak kolay ancak uzmanlaşması zordur.