Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Dünyanın önde gelen mobil oyun platformları arasında yer alan BlueStacks’ın mobil oyunlar için dünyanın ilk bulut oyun hizmeti olarak geliştirdiği BlueStacks X, zaman ve mekandan bağımsız olarak indirmeye gerek kalmadan tek tıkla oyun deneyimi sunuyor. 200’den fazla ücretsiz bulut oyununu kullanıcılarla buluşturan BlueStacks X ile herhangi bir cihazda web uygulaması üzerinden çevrimiçi oyun oynanabiliyor.
 
Platform ve cihazlar arasında mobil oyunlar için ücretsiz oyun yayını sunan BlueStacks X’e iOS, Android, Windows 11, Mac, Chromebook'larda ve bazı akıllı TV'lerde mobil tarayıcı üzerinden erişilebiliyor. 14 ülkede 200’den fazla oyunun tarayıcı üzerinden canlı olarak yayınlanmasını ve Discord botları aracılığıyla kullanılmasını sağlayan BlueStacks X ile kullanıcılar, oyunları indirmeye gerek kalmadan tarayıcı üzerinden oynayabiliyor. Herhangi bir cihazda başlatılıp kaydedilen bir oyuna, daha sonra farklı bir cihazda kaldığı yerden devam edilebiliyor. BlueStacks kullanıcıları da BlueStacks X’e erişebiliyor.
 
Kullanıcıları uzun indirme sürelerini beklemeden oyunları doğrudan tarayıcı üzerinden oynamaya davet eden BlueStacks X, hibrit bulut teknolojisi tarafından destekleniyor ve bu sayede ücretsiz olarak sunuluyor. Şu anda 200’den fazla oyuna sahip BlueStacks X’e her hafta yeni oyunlar ekleniyor. Şeffaf bir teknolojiye sahip olan BlueStacks X, oyun geliştiriciler için de herhangi bir entegrasyon gerektirmiyor.