Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Buggle 2 Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2019 Geliştirici: CookApps Dağıtıcı: CookApps Tür: Bulmaca Platform
Buggle 2, bal seven bir ayının başrolde olduğu eğlenceli bulmaca oyununun ikinci serisidir. Bir önceki bölümden farklı olarak, 3 eşleştirme bulmacaları çözmek zorunda değilsiniz. Bunun yerine, bu yeni bölüm Puzzle Bobble gibi oyunlara daha çok benzer.
 
Buggle 2 oyununda, hedefinizin ekrandan tüm renkli topları temizlemek olduğu önceden belirlenmiş ayarlar verilir. Çoğu durumda, bu topların içinde zavallı arılar hapsolmuştur ve onları özgür bırakmak sizin elinizdedir. Oyunun oynanışı bu türdeki oyunlarla aynıdır. Vurmanız gereken topu seçin (iki seçenek arasından seçim yapabilirsiniz), nişan alın ve ateş edin. Aynı renkteki tüm toplar düşer ve eğer bu topların altında farklı renkte toplar bulunuyorsa onlar da düşer.
 
yunun ilginç yönlerinden biri, nişan aldığınızda topun takip edeceği güzergahı görebilmenizdir. Bu sayede, nereye varacağını bilir ve aşağıdaki topların bağlı olduğu yukarıdaki topları temizlemek için stratejik davranabilirsiniz. Hedefiniz topların içinde hapsolmuş arıları serbest bırakmaktır ve serbest kaldıklarında size bal verirler.
 
Buggle 2 eğlenceyi garanti eden bir bulmaca oyunudur, çünkü video oyunları tarihini başlatan klasik arcade oyunlarından birini temel alır.