Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Cannon Demolition, amacınızın bir tür top kullanarak birçok farklı binayı yıkmak olduğu sıradan bir oyundur. Tüm yapılara isabetli bir şekilde nişan alarak tüm gökdelenleri yıkmak çok kolay.
 
Cannon Demolition'daki basit kontroller, her binayı kolayca yok etmenizi sağlar. Tek yapmanız gereken parmağınızı ekranda tutmak için topu hedeflemek ve her bombayı göndereceğiniz alanı işaretlemek. Doğru yörüngeyi çizdiğinizi düşündüğünüzde, bırakın ateş etmeye başlayın.
 
Cannon Demolition'daki 3B görseller, her binayı tam olarak görmenize yardımcı olur. Her binanın mimari özelliklerine göre yapının belirli kısımlarına vurmanız gerekir. Binaları düzgün bir şekilde düşürmenin ve daha güçlü bombalar fırlatmanıza izin veren yeni özelliklerin kilidini açmanın tek yolu budur.
 
Cannon Demolition'daki oynanış basit olsa da, tüm binaları yıkarken eğlenmenize engel olmayacak. Her binaya nişan alarak, yolunuza çıkan tüm gökdelenleri yok etmek için topunuzun özelliklerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Oyun, tek bir apartman veya ofis bloğunu ayakta bırakmadan nişan alma becerilerinizi sergileyebileceğiniz birçok seviye içeriyor.