Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Canvas Run Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021 Geliştirici: Voodoo Dağıtıcı: Voodoo Tür: macera
Canvas Run, platformlarla dolu çeşitli ortamlar boyunca renkli toplara rehberlik ettiğiniz gündelik bir oyundur. Her bir senaryoda ilerlerken sorumlu olduğunuz yüzey boyut olarak büyür. Temelde, puan kazanmak için her bir seviyenin sonundaki çok sayıda topu almalısınız.
 
Tüm bu topları bir kerede hareket ettirmek için ekranda parmağınızı sağa ve sola kaydırın. Bu şekilde, topları dilediğiniz yönde ilerletebilirsiniz ve alanın boyut olarak daralmasını önleyebilirsiniz. Daha da ötesi, oyun boyunca seviyenin yüzey alanını uzatmak veya genişletmek için avantajınıza kullanabileceğiniz kemerlerle karşılaşacaksınız.
 
3D grafiklere sahip hiper-gündelik oyunlarda her zaman olduğu gibi, engelleri ve toplayabileceğiniz özel elmasları belirlemek kolaydır. Bitiş çizgisini geçtikten sonra, ekstra puan kazanmak için renkli topları parkurun sonuna taşıyabilirsiniz.
 
Canvas Run, her senaryonun sonuna kadar düzinelerce renkli topu hareket ettirme yeteneğinizi test eden eğlenceli bir oynanışa sahiptir. Her seviyenin sonuna kadar mümkün olduğunca çok top almanıza yardımcı olacak bonuslar için engelleri aşın ve kemerlerden geçin.