Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Cats & Soup Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2021 Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: macera
Cats & Soup, lezzetli sebze çorbaları hazırlayan bir grup yemek pişiren kediye eşlik etme şansı veren hoş bir gündelik oyundur. Amacınız: Başarılar kazanırken ve yeni tariflerin kilidini açarken oyunun güzel tasarımının tadını çıkarmak.
 
Cats & Soup'daki oynanış şu şekildedir: kampın ortasında çorbayı karıştırmaktan sorumlu tek bir kedi ile başlarsınız. Yavaş yavaş yıldızlar düşer ve kedilere dönüşür ve bu yeni kediler yeni malzemeler hazırlamanıza (havuç doğramak veya lahana dilimlemek) yardımcı olur. Böylece yeni çorbalar hazırlayıp daha yüksek fiyata satabilirsiniz. Buna karşılık, kazandığınız parayı kedilerin çalışma alanı için iyileştirmeler satın almak için kullanabilirsiniz.
 
Yukarıda bahsedildiği gibi, oyun size ulaşmanız gereken hedefler veren bir başarı sistemine sahiptir. Bu, alan için mobilya ve iyileştirmeler satın almanız gerekeceği anlamına gelir, ancak aynı zamanda belirli sayıda çorba satmayı, belirli tariflerin seviyesini yükseltmeyi ve çorbayı hazırlamanın yeni yollarını keşfetmeyi başarmanız gerekir.
 
Cats & Soup, gerçekleştirmesi basit hedefler ve muhteşem grafiklerle havuç kesmek veya bir tencereyi karıştırmak gibi şeyler yapan sevimli kedi yavrularını izlemenin keyfini çıkarmanızı sağlayan rahatlatıcı ve basit bir oyundur. Oynamak için hoş ve rahatlatıcı bir oyun arıyorsanız, doğru yerdesiniz.