Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Count master, bir grup karakteri bir ortamda hareket ettirmeniz ve bitiş çizgisine ulaştırmanız gereken gündelik bir oyundur. Bunu yapabilmek için grubunuza belirli sayıda karakter ekleyecek kristal kapıların her birinden geçmelisiniz.
 
Count master, bu tür oyunlara özgü 3D görsellere sahiptir. Çöp adam grubunuzu bir taraftan diğerine hareket ettirmek için parmağınızı ekranda soldan sağa doğru kaydırın. Benzer şekilde, olabildiğince çok sayıda koşucu ile damalı bayrağı geçinceye kadar yavaş yavaş ilerleyin.
 
Count master'ın farklı rauntları boyunca aşmanız gereken belirli engeller göreceksiniz. Bu tuzakların her biri karakterinize çarpabilir ve bitiş çizgisine ulaşmadan grubunuzdaki sayının azalmasına neden olabilir. Daima daha yüksek sayı gösteren kristal kapılardan geçmeyi denemelisiniz, böylece koşucu sayınız olabildiğince çok olur.
 
Son olarak, bitiş çizgisini geçtiğinizde çok sayıda merdiven çıkmalısınız. Bu nedenle bitiş çizgisini olabildiğince yüksek skor almak için çok sayıda karakterle geçmek önemlidir. Ek olarak, karakterinizin görünümünü geliştirmek için kullanabileceğiniz ana menüden yeni görünümlerin ve özelliklerin kilitlerini açabilirsiniz.