Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Dodge Master oyununda uzman bir hırsızın nakit para çalmasına yardım edin! Bir göz atın ve haritada koşun, düşmanlara ateş edin ve ganimetleri toplayıp kaçmak için mermilerinden kaçının.
 
Dodge Master'da ganimetle kaçmak istiyorsanız yapmanız gereken birkaç şey var! Düşmanlar size ateş ettiğinde, karakterinizin üzerinde çeşitli daireler belirir. Karakterinizi hareket ettirmek ve her bir mermiden kaçmak için dairelere dokunun.
 
Düşman ateşini atlatmanın yanı sıra, Dodge Master'da düşmanlara da ateş etmeniz gerekecek! Dikkatlice nişan alın ve her düşmanı yenmek için cephanenizi akıllıca kullanın. Bunun da ötesinde, bazı seviyelerin birden fazla düşmanı vardır ve mermilerinden kaçmak için daha da fazla hareket ederken hepsini yenmeye çalışmanız gerekir.
 
Dodge Master! seviyeleri geçerek kazandığınız parayı kullanarak yükseltebileceğiniz eğlenceli oyun ve karakter özelliklerine sahiptir. Örneğin, bir kurşunla vurulmadan önce karakterinizi hareket ettirmek için kalan zamanınızı artırabilirsiniz. Dodge Master!'a göz atın, karakterinizi yükseltin ve süre dolmadan ganimetle başa çıkıp çıkamayacağınızı görün.