Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Dragon Ball Legends, Akira Toriyama'nın çalışmalarındaki en ikonik karakterlerden biri olduğunuz ve olağanüstü 3D savaşlara katıldığınız Dragon Ball manganimelerini temel alan bir video oyunudur.
 
Savaşlar gerçek zamanlı gerçekleşir, bu sayede karakterleriniz engelleri aşarken, saldırırken, hareket ederken onları direkt olarak kontrol edebilirsiniz. Bununla birlikte, eylemler aynı zamanda enerji gereksinimlerine sahip bir dizi kartla belirlenir ve bu da savaşlara stratejik bir faktör katmaktadır.
 
Dragon Ball Legends'ta dünyanın dört bir yanından oyuncularla çevrimiçi savaşabilirsiniz. Mücadeleleri atlattıkça, her ne kadar Toriyama tarafından yeni öykülerde sadece oyun için tasarlanmış daha önce hiç görmediğiniz karakterler olsa da, Goku, Vegeta veya Trunks gibi yeni ünlü dövüşçülerin kilidini açabilirsiniz.
 
Dragon Ball Legends, masaüstü sürümlerinden harika karakter tasarımı ve animasyonlar ve yakın plandaki üçüncü şahıs bakış açısına sahip oyun planı gibi birçok özellik ödünç almış harika bir dövüş oyunudur.