Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
E3 2022 Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: Etkinlik
Entertainment Software Association, E3 2022'nin yalnızca dijital bir etkinlik olacağını doğruladı. ESA, COVID-19 salgınından dolayı devam eden sağlık riskleri ve katılımcıların güvenliği nedeniyle E3 2022'nin fiziksel olarak yapılmayacağını bildirdi. Bunun yanı sıra E3'ün geleceği konusunda heyecanlı olduklarını ve yakında daha fazla bilginin açıklanacağını belirtti. ESA, E3 2022 daha önce fiziksel bir etkinlik olarak planlamıştı.
 
F-Squared'in kurucusu Mike Futter bu konu ile açıklamada bulundu. Futter, Omicron varyantının ortaya çıkması ile beraber ESA'nın etkinliği fiziksel olarak yapma kararından vazgeçtiğini söyledi. Bunun yanı sıra yayıncıların bu süreçte basına ve kullanıcılara ulaşmak için yüksek fiyatlar ödemeleri gerekmediğini de belirtti.
Oyunun Haberleri
E3 Oyun Fuarına Veda: Kalıcı Olarak iptal Edildi! 12 Aralık E3 Devri Kapanıyor: 2024 ve 2025 Fuarı Şimdiden İptal Edildi 24 Haziran Evil Dead: The Game yeni sürümle beraber Steam'e geliyor 31 Mart E3 2023 etkinliği iptal edildi! 31 Mart Birer birer eksiliyor! SEGA ve Level Infinite, E3'e katılmayacağını açıkladı! 29 Mart Daha Fazla Haber