Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Fable Fortune Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2018 Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcı: Microsoft Tür: Tactical
Fable dizisinin efsanevi dünyası ve karakterlerini hız ve taktikle birleştiren koleksiyon kartları oyunu. Özel yeteneklerinizi, hatta destenizdeki kartları değiştirmek için İyi ya da Kötüyü seçin. Liglerde, etkinliklerde yarışın ya da kooperatif modda arkadaşınızla elebaşına karşı savaşın.
İYİ KÖTÜYE KARŞI: Savaş sırasında, Kahramanınız taraf değiştirebilir. En kuvvetli yetenekleri kullanmak ve savaşın akışını değiştirmek için İyi ya da Kötü tarafı seçebilirsiniz.
 
KOOPERATİF OYUN: Yepyeni kooperatif modda arkadaşınla omuz omuza destansı Fable düşmanlarıyla yüzleşin.
 
GÖREVLER: Karşılaşmalar sırasında görevleri tamamlayarak gerçek potansiyelinize erişin. Görevlerinizi tamamlamak için desteler yaratın ve stratejiler geliştirin, ödüller yağsın!
 
ALBION'A DÖNÜŞ: Her bir karşılaşma, Fable dizisinden efsanevi bir mekânda geçiyor. Crucible, Rosewood, Lychfield Graveyeard gibi pek çok mekânı yeniden ziyaret edeceksiniz.
 
GERÇEK REKABET: PvP liglerinde ve oynanışın değişebildiği özel etkinliklerde yarışın. Başarmak için taktiklerinizi ve kartlarınızı iyi kullanın!
Oyunun Haberleri
Kart Oyunu Fable Fortune Kapatılıyor 05 Şubat Fable Fortune Erken Erişimden Çıkıyor 20 Şubat Fable Fortune Ertelendi 09 Temmuz Fable Fortune 11 Temmuz'da Çıkacak 07 Haziran Daha Fazla Haber