Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Foil Turning 3D, farklı malzemelerden yapılmış nesneler oluşturmanıza ve onlara şekil vermenize olanak tanıyan sıradan bir oyundur. Oyun size kullanabileceğiniz bir avuç araç verir ve her nesneyi doğru şekle sokmanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra, bir sonraki seviyeye geçecek ve sizi eğlendirecek ve farklı kombinasyonları denemeye devam edecek yeni kaynakların kilidini açacaksınız.
 
Foil Turning 3D'deki oyun oldukça basit. Araçların her birini kullanmak için tek yapmanız gereken ekrana dokunmak. Öncelikle malzemeyi kalıpta katılaşana kadar boşaltmanız gerekir.
Ardından, bir çekiçle veya mevcut diğer öğelerden herhangi biriyle vurmaya başlayacaksınız.
Başlığına uygun olarak, oyunun grafikleri tamamen 3 boyutludur. Bu, her bir işlemi gerçekçi grafikler ve açılarla tanımlamayı ve tamamlamayı kolaylaştırır. Hepsinden iyisi, seviyeleri tamamladıkça oyun sizi her türden yeni malzeme ve nesnelerle şaşırtmaya devam edecek.
 
Foil Turning 3D, oynadığınız her turda tam anlamıyla eğlendiğinizden emin olmak için gerekli tüm temel bilgileri sağlar. Şüphesiz bu, her bir görevi tamamlamaya odaklanırken rahatlamanıza ve sorunlarınızı unutmanıza izin veren harika oyunlardan biridir.