Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Fun Escape Room Puzzles, tahmin edebileceğiniz gibi oyuncuların bir dizi odadan kaçmak için kurnazlıklarını ve zekalarını kullanmaları gereken kaçış odası alt türünde bir bulmaca oyunudur.
 
Her odada dikkatli olmalısınız, her ipucu iyi bir ipucu. Örneğin, ilk odada bilmeceli bir kağıt parçası bulursunuz. Bilmecenin bahsettiği kelimeyi tahmin edebiliyorsanız, o harfleri dijital kilide ekleyip kapıyı açabilirsiniz. Her seviyede ilerledikçe, her seferinde daha karmaşık hale gelen yeni bilmeceler keşfedersiniz.
 
İpuçlarını bulmak az çok kolaydır, ancak zor kısım ipucunu bulmak değil, içerdiği bilmeceyi çözmektir. Bilmeceler, bulmacalar, matematik oyunları, şekil tanıma vb. bulacaksınız. Zihinsel kapasitenizi ve yaratıcılığınızı test edecek bir sürü şey.
 
Fun Escape Room Puzzles, gizli nesne türü oyunların tipik unsurlarını, kurnazlık ve görme yeteneğinizin her şeyin anahtarı olduğu kaçış odalarına daha çok benzeyen oyunlarla birleştirir. Bu nedenle, son kişi odadan kaçana kadar bulmacaları çözerek zaman geçirebileceğiniz mükemmel, dinamik ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunar.