Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Game of Sultans, RPG ile renklendirilmiş bir strateji oyunu. Burada, krallığını olabildiğince genişletme ve zenginleştirme arayışında olan Osmanlı İmparatorluğundaki bir Sultanın yerine geçersiniz. Oyuna devam edin ve Sultan'ın şapkasını alın, bölgelerinizdeki her toprağı yönetmeye hazırlanın.
 
Diğer strateji MMO'larından farklı olarak, binaların sürekli yükseltilmesi ve inşa edilmesinden daha fazlasına, günlük işlere odaklanın. Game of Sultans, imparatorlukta emriniz altındaki iyileştirmenin yanı sıra işlevlerini de belirlemelisiniz. Diğer önemli görevler harem oluşturmayı, bir aile kurmayı ve büyütmeyi içerir.
 
Hikayede ilerlemeye devam etmek için savaşlar, Game of Sultans oyununda çok önemli bir yere sahip. Ordularınızı işe aldıktan sonra, eski medeniyetlerin tarihi liderleri ile otomatik çatışmalarda ayrılma zamanı gelecektir. Bu parkta yürümeye benzemez.
 
Game of Sultans, tamamen zorlayıcı bir strateji oyunudur. İmparatorluğunuzu yönetmenin, kişisel yaşamınızı Sultan olarak geliştirmenin de önemli bir parçası olduğu bir isim.