Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Go Plane Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2018 Geliştirici: Voodoo Dağıtıcı: Voodoo Tür: macera
Go Plane gökyüzünde uçağınızla uçma ve çok sayıda füzeyi atlatma konusunda meydan okuyan bir arcade'dir. Hedef, elbette, bu füzelerden birine vurulmadan olabildiğince uzun mesafe kat ederek hayatta kalmaktır. Gökyüzünde ne kadar uzun süre uçarsanız skorunuz dünya sıralamasında o kadar yüksek olur.
 
Go Plane'nin kontrolleri oldukça sezgiseldir. Temelde, sadece ekrana dokunmalı ve uçağınızı hareket ettirmek için parmağınızı ekranda kaydırmalısınız. Eğer hızlı hareket ederseniz uçağınız riskli dönüşler yapar ve düşmanlarınızı bir döngüye sokarak daha uzun süre hayatta kalabilirsiniz.
 
Oyuna bir uçakla başlarsınız ancak her biri kedine özgü yeteneklere sahip (bazıları daha iyi döner, bazıları daha hızlıdır, vb.) bir düzineden fazla uçağın kilidini açabilirsiniz. Kilitlerini açabilmek için olabildiğinde uzun süre hayatta kalın.
 
Go Plane basit, eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir oyundur. Eğer kısa ve zorlayıcı rauntlar arıyorsanız mükemmeldir. Oyun, ayrıca, bir sıralama sistemi ve oyunda ilerledikçe kilidini açabileceğiniz çok sayıda farklı uçağa sahiptir. Bu da oyunu daha eğlenceli hale getirir.