Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
GreedFall Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019 Geliştirici: Spiders Dağıtıcı: Focus Home Interactive Tür: RPG
GreedFall'da topraklarınızı büyük bir hastalıktan kurtarmak ve tedavi arayışı için terk edip büyü, zenginlik gizem ve fantastik yaratıklarla dolu olan bir adaya doğru yola çıkıyorsunuz. Fakat burada da kendinizi istilacı göçmenler ile doğaüstü muhafızlar tarafından korunan yerliler arasında sürekli artan gerilimlerin ortasında buluyorsunuz.
 
Yol boyunca çok sayıda görevde ilerleme kaydedebilir ve başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma şekliniz ve karakterinizi nasıl geliştireceğiniz seçimlerinize bağlıdır ve savaş, diplomasi ya da kandırmadan yararlanabilirsiniz. GreedFall adası yaşayan, sürekli gelişen bir dünyadır. Görünüşte önemsiz gibi duran seçimlerden en önemli siyasi kararlara kadar tüm eylemleriniz süreci etkileyecek ve nihayetinde hikayenizi şekillendirecek.
Oyunun Haberleri
GreedFall Oyununun PlayStation 5 Sürümü Çıktı 30 Haziran GreedFall: Gold Edition PS5 VE Xbox Series X|S için Yarın Çıkış Yapacak 29 Haziran GreedFall için The De Vespe Conspiracy Genişlemesi 30 Haziran'da Çıkıyor 24 Haziran GreedFall Yeni Nesil Konsollara Geliyor 26 Kasım GreedFall Bir Milyondan Fazla Satmayı Başardı 05 Ağustos Daha Fazla Haber