Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Grow Home Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2015 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcı: Ubisoft Tür: Survival
Editör Notu: Türü sevenlere.
   Grow Home'da bitki örtüsü bulmak için başka bir galaksiye gönderilen BUD (Botanical Utility Droid) adlı bir robotu yönetiyoruz. BUD aradığı bitki türünü Star Plant adlı bir gezegende buluyor (yapımcılar Star Plant gezegenini dev bir fasulye sapına benzetiyor.). Bizim görevimiz de bu bitkiyi büyütebildiğimiz kadar büyütmek.
 
  Oyunda bitki büyüdükçe yükseklere tırmanacağız ve uçan adalar, gizli mağaralar gibi yeni yerler keşfedecek; ilginç hayvan ve bitki çeşitleriyle karşılacağız. BUD'ın sağ ve sol kolunu kontrolcünün sağ ve sol tetik (trigger) tuşuyla yöneterek bitkiye tırmanmaya çalışacağız. Yapımda tırmanma mekaniğini ve yerşekillerinin oluşma biçimi tamemen fiziğe dayalı olacak.

   Belirtilene göre oyun boyunca ilerledikçe tırmandığımız dev bitkiden düşmek oyuncuların genel korkusu olacak. Teleport veya "çiçek paraşütler" gibi eşyaları kullanarak Star Plant üzerinde daha kolay hareket edebileceğiz.

   Grow Home'un Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Wall-E'den ilham alınarak geliştirildiğini söyleniyor. Özellikle karakterimizin önceden hazırlanmış animasyonlara göre değil de tamamen fiziğe göre hareket etmesi pek çok oyuncunun ilgisini çekecektir.
1,0 GRAFİK
1,0 SES
1,0 OYNANABİLİRLİK
7,2 GENEL
Oyunun BSC Videoları

Grow Home Video İnceleme Grow Home basit, kolay ama bir...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Haberleri
Grow Home PS4 Çıkışıyla Beraber 2 Milyon Kez İndirildi 16 Eylül Eylül Ayının Ücretsiz PS+ Oyunlarının Belirleneceği Oylama Yarın Başlıyor 12 Ağustos Eğer Grow Home'un PC Satışları İyi Giderse Konsollara da Çıkabilir 22 Şubat Ubisoft Keşfetmeye Dayalı Yeni Bir Oyun Duyurdu: Grow Home 23 Ocak Daha Fazla Haber