Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Hawaii Match-3 Mania, oyuncuların bir malikaneyi yenilemesini gerektiren bu popüler türle 3 eşleştirmeyi birleştiren bir uygulamadır. Bu eğlenceli oyunda, eğlenceli mücadelelerin eşlik ettiği farklı maceralara çıkarsınız.
 
Hawaii Match-3 Mania'nın oynanışı çok kolaydır. Maceraya malikanenin nasıl yıkıldığını keşfederek başlarsınız: büyük bir kasırga. Temel göreviniz evin her bir parçasının tadilatını yapmak için gerekli puanları toplamak adına olabildiğince çok sayıda bulmaca çözmektir.
 
Bu tür oyunlarda her zaman olduğu gibi Hawaii Match-3 Mania oyununda da parçaları yatay ya da dikey şekilde eşleştirerek bir kerede en az üç tanesini yok ederek ekrandan yok etmelisiniz. Öyle ki, dikkatli düşünmelisiniz ve hamlelerinizi stratejik olarak gerçekleştirmelisiniz çünkü sınırlı sayıda hamleniz vardır. Gerekli olan skora eriştiğinizde ev tamamen onarılana kadar bu büyük malikanenin iç tasarımcısı olarak işinizi yapmanıza yetecek kadar puan alırsınız.
Hawaii Match-3 Mania, yüksek kaliteli grafikleri ve animasyonlarıyla eğlenceli bir oyundur. Bu büyük malikaneyi ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için 3 eşleştirme mücadelelerini tamamlarken saatlerce eğleneceksiniz.