Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Heart Box - physics puzzle game, sizi yeni bir bataryanın ömrünü araştırma konusunda Profesör Rat'a yardım etmeye davet eden bir bulmaca oyunudur. İcadı çok kısıtlı bir ömre sahip ve siz araştırmanın devam edebilmesi için her bir seviyede tekrar şarj etmeye devam etmelisiniz.
 
Bu oldukça eğlenceli oyun 100'den farklı seviye ve yer çekimi ile test etmeniz gereken 20'en fazla nesneye sahiptir, bu nedenle asla sıkılmazsınız. Oyunun gerçekçi fiziği her oynayışınızda her bir seviyeyi farklılaştırır çünkü bir kutu bir yöne ya da diğerine, uzağa ya da yakına zıplar... Bataryayı şarj ederek ya da bir güç kaynağı arayarak saatlerce eğlenin.
 
Her bir seviyeyi geçmek için küçük bataryayı şarj istasyonuna götürmelisiniz. Haritadaki pozisyonu ya da noktası önemli değildir, batarya kutuyla irtibat halinde olmalıdır. Onları birbirlerine bağlar bağlamaz, bataryadaki yüz mavi bir kalbe dönüşür bu sayede bağlantıyı doğru yapıp yapmadığınızı bilirsiniz. Heart Box - physics puzzle game ile fizik bilginizi test edin ve profesörün deneylerinde ilerlemesine yardımcı olun.