Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Heroes War: Counterattack, sizi heyecan verici savaşlarda yarışabileceğiniz geleceğe ait bir evrene taşıyan bir RPG'dir. Bir göz atın ve savaş alanında yollarına çıkan kahramanlarınızı yönetin ve herhangi bir rakibi yenmek için diğer kahramanlarla güçlerinizi birleştirin.
 
Heroes War: Counterattack, ekibinizdeki her kişiyi hareket ettirmek için kullanabileceğiniz bir oyun çubuğuna sahiptir. Savaş arayüzünden, her bir paralı askerin benzersiz yeteneklerini değerlendirebilir ve hangisinin saldıracağını seçebilirsiniz. Son olarak, kahramanlarınızı savaşa yönlendirmek ve kazanan stratejiler oluşturmak için hedeflemek için bir düşmana dokunun.
 
Heroes War: Counterattack, savaşları yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla gösterir. Bununla birlikte, kamera bazen 3D grafiklerin heyecan verici bir görüntüsünü göstermek için yakınlaştırır. Gerçek zamanlı savaşlar, stratejinizi istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz ve en güçlü rakipleri bile yenmek için diğer kullanıcılarla güçlerinizi birleştirebileceğiniz anlamına gelir.
Heroes War: Counterattack, dinamik savaşlarda düşmanları yenerken kilidini açtığınız düzinelerce paralı asker içerir. Savaşçılarınızın seviyesini yükselttikçe, rakiplerinizi yenilmez ittifaklar kurmaya davet edebilirsiniz. Hepsinden öte, bu oyunda iyi tasarlanmış grafikler ve her savaş alanından galip ayrılmak için kullanabileceğiniz çeşitli saldırı kombinasyonları var.