Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
House Paint Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2019 Geliştirici: SayGames Dağıtıcı: SayGames Tür: Bulmaca Platform
House Paint, amacınızın sıkıcı beyaz renkli evleri her çeşit eğlenceli ve canlı renkleri kullanarak boyamak olduğu bir puzzle oyunudur. Bunu gerçekleştirebilmek için yapmanız gereken boya fırçanızı evi meydana getiren blokların her biri ve hepsi üzerinde yuvarlamaktır. Tek bir noktayı bile boyasız bırakmamalısınız.
 
House Paint'in oyun planı çok basittir: parmağınızı herhangi bir yönde kaydırın, boya fırçanızın o yönde yuvarlanmasını sağlayın ve bir engelle karşılaşıncaya kadar yolunuza çıkan her şeyi boyayın. Pencereler, çalılıklar ve klima ünitesi vardır. Bütün evlerin her tarafında bulunan blokların tamamını boyamayı denemelisiniz. Eğer bir yeri çok sayıda boyamanız gerekirse bu problem değildir.
 
House Paint'de ilerledikçe daha da zorlaşan düzinelerce farklı seviye bulacaksınız. İlk seviyelerde, tek katlı küçük evleri boyarsınız, ancak ilerledikçe çok sayıda kata sahip yükseklikte büyük malikaneleri boyamanız gerekir. Ve duvarların her bir köşesine ulaşmak da zorlaşır.
 
House Paint, göreceli olarak basit bir meydan okumaya ve hoş grafiklere sahip eğlenceli ve rahatlatıcı bir puzzle oyunudur. Oyunun zorluk derecesi çok iyi uyarlanmıştır, bu sayede bir puzzleda çok uzun süre takılıp kalmazsınız.