Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
League of Angels - Fire Raiders, destansı bir görevde bir grup kahramanı yönettiğiniz bir RPG'dir: Demon King'in tüm insanlığı öldürmesini durdurun. Neyse ki, bu oyunda seçebileceğiniz kahramanların yanı sıra görevinizde size yardımcı olacak melekler de bulunuyor.
 
League of Angels - Fire Raiders'ın oynanışı, otomatik sıra tabanlı dövüşe sahip bir RPG için klasik özelliktedir. Kahramanlarınız her zaman mümkün olduğunda otomatik olarak saldırır ve özel becerilerini ne zaman kullanmaları gerektiğine ise siz karar verirsiniz. Bu yıkıcı darbelerden birini etkinleştirmek istediğinizde, söz konusu kahramanın portresini tıklamanız yeterlidir.
 
Tüm kahramanlarınızı ve meleklerinizi dövüşler arasında yönetebilirsiniz. İlk başta sadece bir kahramanınız olacak, ancak ilerledikçe alışverişe gidebilir ve yol boyunca grubunuzu destekleyecek daha fazla kahraman ve meleğin kilidini açabilirsiniz. Elbette, en sevdiğiniz karakterlerin özelliklerini geliştirebileceğiniz çok sayıda ekipman bulacaksınız: zırh, muska, kılıç vb.
 
League of Angels - Fire Raiders iyi yapılmış bir RPG oyunudur. Sadece eğlenceli değil aynı zamanda harika grafikleri de mevcuttur. Karakter tasarımı tür için oldukça klasik olmasına rağmen mükemmeldir.