Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Lollipop Sweet Taste Match 3, 3'lü eşleştirme türünden eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Göreviniz belirli sayıda şeker almak ve bunu yapmak için sınırlı sayıda hareketiniz olacak.
 
Lollipop Sweet Taste Match 3'teki oyun, tür için tipiktir. Oyun, her yeni seviye bir öncekinden daha zor olacak şekilde seviyelere ayrılmıştır. Ayrıca, her seviye size yeni bir meydan okuma sunar: İki özel şeker türünü birleştirerek veya bir seferde üçten fazla şekeri eşleştirerek kombinasyonlar oluşturarak mümkün olduğunca çok puan alın. Fikir, mümkün olan en az hamlede en çok puanı almaktır. Bunu yapmak için, düşünmeden öğeleri eşleştirmemeye dikkat etmelisiniz. Hedeflerinizi tamamlamadan önce hamlelerin bitmemesi için bir seferde olabildiğince çok öğeyi bağlamak istersiniz. Bu, oyunu sadece bir bulmaca olarak değil, aynı zamanda stratejik bir perspektiften düşünmeniz gerektiği anlamına gelir.
 
Lollipop Sweet Taste Match 3, size tam olarak beklediğiniz şeyi veren başka bir 3'lü eşleştirme oyunudur: Herhangi bir komplikasyon olmadan eğlenceli bir deneyim. Üstelik, renkli ve özenle tasarlanmış grafiklere de sahip.