Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
MIR4, sayısız gerçekçi manzarada seyahat eden Asyalı bir savaşçı olarak oynadığınız bir rol yapma oyunudur. Size emanet edilen görevleri tamamlayın veya haritayı dilediğiniz gibi keşfedin. Bu evrende her zaman tamamlanması gereken başka bir görev vardır ve her macera bir öncekinden daha heyecanlıdır.
 
MIR4 uygulamasındaki 3D grafikler şüphesiz muhteşem. Unreal Engine sayesinde, muhteşem ayrıntılar ve dokularla güzel 3D manzaraların keyfini çıkarabilirsiniz. Hatta en iyi bakış açısını elde etmek için karakterinizi hareket ettirirken kamerayı yakınlaştırabilir ve döndürebilirsiniz. Elbette, oyunu gecikmeden çalıştırmak istiyorsanız güçlü bir Android akıllı telefona ihtiyacınız olacak.
 
Bir MMORPG olarak, haritada ilerledikçe ticaret yapabileceğiniz ve ittifaklar kurabileceğiniz diğer kullanıcılarla tanışacaksınız. Savaşçınızı hareket ettirmek için arayüzün sol tarafındaki sanal joystick'e dokunun. Sağ tarafta, parlak animasyonlu saldırılar gerçekleştirmek için tuşlara dokunun.
 
MIR4, tonlarca güçlü yönü ile gerçekten sürükleyici bir deneyimdir. Çarpıcı grafiklerden keşfedilmeyi bekleyen sayısız karakter ve nesneyle dolu bir dünyaya kadar bu uçsuz bucaksız dünya sizi bağımlı hale getirecek. Bununla birlikte, krallık üzerindeki gücünüzü ilan etmek için seviyeleri geçmek ve düşmanlarınızı yenmek istiyorsanız çok çalışmanız gerekecek.