Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Mafia42 Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2021 Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: Strateji
Mafia42, size dünyanın her yerinden oyuncularla etkileşim ve sohbet etme şansı veren bir strateji oyunudur. Amacınız oynadığınız her oyunda gangsterlerin kim olduğunu ve rahiplerin, casusların, doktorların, askerlerin ve diğer sivillerin kim olduğunu bulmaktır.
 
Mafia42'deki oyun ilk bakışta biraz karmaşık görünebilir, ancak her rolü oynamayı hızla öğreneceksiniz. Aslında, gangsterlerin kim olduğunu bulmak veya onlardan biri olma ihtimaline karşı saklanmak için her oyunda rolünüzü göz önünde bulundurmanız gerekecek.
 
Her oyun boyunca, hava kararacağı birkaç zaman aralığı vardır ve suçlu olduğunu düşündüğünüz kişi hakkında diğer kullanıcılarla tartışmanız gerekir. Burada, atandığınız role bağlı olarak geri kalan oyuncuların maskesini kaldırmak veya kandırmak için sizinle ilgili fikir sahibi olmanız gerekir.
 
Mafia42 size diğer oyuncularla sosyalleşmenize ve her birinin oynadığı rolü tahmin etmenize izin veren ilginç bir oyun sunar. Odadaki her katılımcının rolünü anlamaya çalışırken sezginizi keskinleştirin ve dedektif becerilerinizi test edin.