Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Mindustry, akıllı telefonlar için Satisfactory ve Factorio gibi oyunlardan oynanışı mükemmel bir şekilde çeviren bağımlılık yapan bir oyundur.
 
Mindustry'deki oyun oldukça karmaşıktır, bu nedenle geniş olasılık yelpazesini kavramak için öğreticiyi oynamanız gerekecek. İşleri halletmek biraz zaman alabilir, ancak bir kez yaptığınızda, Mindustry sınırsız saatler süren bağımlılık yaratan eğlence sunar.
 
Önerme basit: Araziden her türlü malzemeyi toplayan kendi kendine yeten bir fabrika yaratmak. Bu oyunun ilerleme şekli Minecraft'a benziyor, çünkü temel malzemeleri toplayarak ve ekipmanınızı geliştirmek için yavaşça çalışıyorsunuz.
 
Kendi montaj hatlarınızı oluşturarak malzeme toplamak yeterli değilmiş gibi, tesislerinizi her 60 saniyede bir saldıran düşman dalgalarına karşı savunmanız gerekir.
 
Mindustry'nin her biri farklı bir deneyim sunan üç oyun modu vardır. Dalga modunda kendinizi yabancı saldırılara karşı korursunuz, oysa sandbox modunda daha rahatlatıcı bir deneyim için sınırsız kaynağa sahipsiniz. Öte yandan, ücretsiz derleme modu, kaynaklarınızın sınırlı olması dışında sandbox moduyla aynıdır.
 
Mindustry, akıllı telefonunuzda Factorio benzeri bir oyun istiyorsanız oynamak için mükemmel bir oyundur. Dahası, oldukça benzer grafikleri de var.