Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Issız bir ormanda geçen, tek oyunculu ve gizemli bir gözlem yapma oyunu. Sincapların hareketlerini kaydet, bulduklarını raporla ve bu meraklı hayvanların sakladığı sırrı ortaya çıkar.
 
Karavanını donat, GPS'ini çalıştır, haritanı aç ve Melmoth Ormanı'nın derinliklerine dal. Çömez bir saha araştırmacısı olarak gündüzleri kameraları yerleştir, gece video kayıtlarını seyret ve koşuşturan sincapların hareketlerini izle.
 
Yiyeceklerini nereye saklıyorlar? Hangi karmaşık yolları izliyorlar? Ve neden bu kadar tuhaf davranıyorlar?
 
- İzleme ve takip etme üzerine kurulu oynanış şekli
- Tamamı seslendirilmiş, sürükleyici hikâye
- Oyunculara kendilerini canlı bir ormanda hissettiren iddialı grafik tarzı ve ses efektleri
 
KAMERALARINI AYARLA
Görev talimatları sana nereden başlayacağını söylese de ekipmanını en iyi şekilde nasıl yerleştireceğini deneme yanılma yöntemiyle kendin bulmalısın. Gizemli Melmoth Ormanı'nda gündüzleri harikaları ve gizemleri keyifle keşfedeceksin ama geceleri...
 
VİDEO KAYITLARINI ANALİZ ET
Kendi kurduğun kontrol merkezinde gündüz çektiğin görüntüleri incelemelisin. Görevini tamamlamak için çektiğin videoları tara ve araştırma enstitüsündeki şefin Dr. Nina Scholz'a kanıtları gönder. Her ikiniz de konu üzerinde çalışırsanız belki de gerçekten neler olduğunu ortaya çıkarabilirsiniz.
 
İŞE KOYUL
Viago Üniversitesi'nin araştırmalarında sen o büyük çarkın sadece ufak bir parçasısın. Üniversite seni tek başına Melmoth Ormanı'nda külüstür bir karavana gönderiyor. Görevin, ormandaki sincapların yuvasını bulmak ve ne tür gizemli işler çevirdiklerini ortaya çıkarmak.
Oyunun Haberleri
NUTS 22 Ocak'ta Apple Arcade ve 4 Şubat'ta Switch ile PC için Çıkacak 18 Ocak Daha Fazla Haber