Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
P.E.T, Puzzle Quest veya Puzzles and Dragons gibi geleneksel bir bulmaca RPG'sinin savaş sistemini Pokemon tarzı bir canavar toplama sistemi ile birleştiren bir oyundur. Bu macerada yaratıkları yakalayabilir, seviye atlayabilir ve daha iyi beceriler öğrenebilmeleri için geliştirebilirsiniz.
 
P.E.T basit savaşlara sahiptir. Aynı renkteki bir grup bloğa dokunmanız yeterlidir, o elementle ilgili yaratıklarınızdan biri saldıracak ve biraz mana puanı kazanacaktır. Yaratığınızın mana çubuğu dolduğunda, özel bir saldırı başlatmak için resmine dokunabilirsiniz. Ancak her birkaç turda bir saldıracakları için düşmanlarınıza göz kulak olduğunuzdan emin olun.
 
Zamanınızın çoğunu P.E.T'da savaşlarda savaşarak geçirecek olsanız da, yapılacak tek şey bu değil. Ayrıca yaratıklarınızı yükseltmeniz, seviye atlamanız ve geliştirmeniz gerekiyor. Ve bu yetmezmiş gibi, onlar için de bir ev inşa etmeniz, ayrıca kaynak ve başka faydalar üreten diğer binalar inşa etmeniz gerekiyor.
 
P.E.T, çok yönlü ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaratmak için çeşitli generallerin oyunlarını başarılı bir şekilde birleştirmeyi başarır. Mükemmel grafikleri, yakalayıp toplayabileceğiniz tüm yaratıkların harika tasarımının yanı sıra özel olarak anılmayı hak ediyor.