Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
RPG Dice Adventure, muhteşem Talisman oyununa bir parça benzeyen sıra tabanlı savaş sistemiyle geleneksel masa oyunları ve RPG'nin eğlenceli bir kombinasyonudur. Bu oyunda temel fark bir grup karakter olarak oyunu oynamanızdır.
 
RPG Dice Adventure'nin oynanışı oldukça basittir. Zar atmak için butona dokunun ve gelen sayıya göre ilerleyin. Geldiğiniz kareye bağlı olarak hazine bulabilir, çeşitli etkinliklere katılabilir ya da düşmanlara karşı savaşabilirsiniz.
 
RPG Dice Adventure'de karşınıza çıkan savaş klasik RPG'lerin sıra tabanlı savaşlarıyla aynıdır. Her bir karakteriniz düşmanlarınıza zarar vermek ya da arkadaşlarınıza yardım etmek için üç saldırı ya da yeteneklerini kullanabilir.
 
Masa oyununa bakarken zarı atabilir ve karakter grubunuzu özelleştirebilirsiniz. Her biri kendi sınıfına ve özel yeteneklere sahip bir düzine farklı kahramanı bir araya getirebilirsiniz. Benzer şekilde, yeni silahlar, zırhlar ve özel zarlar elde edebilirsiniz.
 
RPG Dice Adventure, dokunmatik ekranlar için ideal bir oynanışa ve muhteşem grafiklere sahip müthiş bir oyundur. Oyun ayrıca tüm oyunlarda rastgele etkinlikler oluşturulduğundan çok fazla yeniden oynanabilirlik sunmaktadır.