Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Race Master 3D, oyuncuların yollarına çıkan her türlü engelden kaçınırken bir araba sürmeleri ve diğer diğer arabalardan önce bitiş çizgisine ulaşmaları gereken hoş ve eğlenceli bir yarış oyunudur.
 
Race Master 3D'yi oynamak çok kolaydır çünkü sadece parmaklarınız gerekir. Arabayı hareket ettirmek için sadece ekrana dokunun ve hareket etmeye başlasın. Eğer parmağınızı bir taraftan diğerine kaydırırsanız araba sizin hareketinizi izler. Her bir kendi tuhaflıklarına sahip yarışlar boyunca farklı pistlerde araba sürersiniz: yıkmanız gereken lobutlarla dolu yollar ya da kaçınmanız gereken patlayan davullarla dolu yollar vardır. Aynı zamanda yarışınızı bozmaya çalışacak ve bitişe önce varacak diğer arabalara da dikkat etmeniz gerekir.
 
Her bir seviyenin sonunda nerede bitirdiğinize bağlı olarak arabanızı yükseltmek için kullanabileceğiniz para alırsınız. Bu şekilde, parayı maksimum hızı artırmak, kontrolleri iyileştirmek veya diğer arabaların çok önünde sabit bir hızı korumak için ACC'yi (adaptif hız sabitleyici) geliştirmek için kullanabilirsiniz. Yükseltmelere ne kadar çok para harcarsanız, sonraki yarışlarda pistlerde yer almak o kadar kolay olur.
 
Race Master 3D harika grafiklere ve inanılmaz kolay bir oynanışa sahip eğlenceli bir yarış oyunudur. Her parçanın özgün ve benzersiz tasarımı, oyunun hayranlık uyandırmayı asla bırakmayacağı anlamına gelir.