Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Real Car Race Game 3D, Need for Speed ya da Burnout: Takedown gibi aynı türün büyük oyunlarından esinlenen kontrolleriyle adrenalin pompalayan bir yarış oyunudur.
 
Real Car Race Game 3D'nin basit kontrolleri her tür oyuncuya mükemmel uyar. Ekranın sağ ve solunda bulunan pedallarla arabanızın hızını kontrol edin ya da karşılık gelen butona dokunarak nitro desteğini kullanın. Öte yandan, ivme ölçer sayesinde akıllı telefonunuzu bir yana ya da öte yana eğerek direksiyonu çevirebilirsiniz.
 
Real Car Race Game 3D'de amacınız diğer arabalara ve engellere çarpmaktan olabildiğince kaçınmaktır. Bu oyun, tehlikeli geçişleri tamamladığınızda veya dönüşte drift yaptığınızda son puanınızı yükselterek pervasızca sürüşü ödüllendirir. Yeni araçların kilidini açmak ya da zaten sahip olduklarınızı iyileştirmek için bu gösterilerden kazandığınız paraları kullanın.
 
Bu, muhteşem grafikler ve hassas kontrollere sahip bir yarış oyunudur. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız, Real Car Race Game 3D oyununu kaçırmayın.