Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Rogue Heroes, roguelike unsurlar, bitmeyen zindanlar ve sırlarla dolu bir üst dünya içeren 4 oyunculu bir aksiyon RPG oyunudur. Çeşitli zindanları temizle, köyünü kur veya Tasos çevresinde balık tut, çiftçilikle uğraş ya da yüz.
 
Rogue Heroes'ta klasik kuş bakışı kılıç dövüşü tarzıyla kullanabileceğin çok sayıda alet, büyü ve silah vardır. Her biri kendine özgü tarz, düzen ve tehlikeler içeren 5'ten fazla zindanda savaşarak ilerle.
 
Zindanlar yöntemsel olarak oluşturulup elle çizilen odaları bağlar. Bu sayede her seferinde farklı düzene sahip turlar oluşturulur. Anahtarlar, bulmacalar ve tuzaklar da karıştırıldığı için aynı oda içindeki oyunlar bile birbirinden farklıdır. Rastgeleleştirme ile elle yerleştirme bir arada kullanıldığı için tamamen rastgele oluşturulan kötü tasarımların dezavantajları ortadan kalkar ve oyunun tekrar oynanabilirliği artar.
 
Solo veya en çok 4 oyuncuyla birlikte senaryoyu baştan sonra oyna. Köyünü ve topluluğunu büyüt, dış bölgeleri tehdit eden zindanları temizlerken dünyanı geliştirecek araçlar topla. Kahramanını geliştirip sınırsız sayıda zindana götürerek ardı arkası kesilmeyen düşman, tuzak ve bulmacalar karşısında neler yapabileceğini gör.
 
Rogue Heroes'ta her biri diğer etkinlik ve hedeflere katkı sağlayan Balık Tutma, Dövüşme, Çiftçilik, İnşa Etme ve Keşfetme gibi yapacak birçok şey var.
Oyunun Haberleri
Dört Oyunculu Co-op Roguelite Oyunu Rogue Heroes: Ruins of Tasos Bu Yaz Switch ve PC için Çıkacak 05 Mayıs Daha Fazla Haber