Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Scary Robber Home Clash sizi Brian'ın hikayesini birinci şahıs bakış açısıyla deneyimlemeye davet eden bir aksiyon-macera oyunudur. Brian'ın ailesi onu yaz kampına bıraktıktan sonra tatile çıktı. Ancak, bu zeki çocuk eve dönmek için yaz kampından kaçmayı başarıyor. Zorluklar, iki hırsızın evini ele geçirdiğini keşfettiğinde başlar.
 
Scary Robber Home Clash'deki görseller, her ortamı ayrıntılı olarak gözlemlemenizi sağlayan 3D'dir. Kontrol sistemi gerçekten basittir ve çoğu birinci şahıs korku oyunununkine benzer. Tek yapmanız gereken hareket etmek için joystick'e basmak. İşlem düğmeleriyle nesneleri alabilir ve belirli zamanlarda kullanabilirsiniz.
 
Hırsızlar evin içinde, bu yüzden bir görevi tamamlamak için içeri her girdiğinizde çok gizli hareket ettiğinizden emin olun. Nesne envanterinizi kullanın, çünkü her zaman farklı kapılar açmak veya gerekli işlemleri yapmak için gerekli mekanizmalara sahipsiniz. Ayrıca, ekranın üst kısmında hırsızların gerçek zamanlı olarak neler yaptığını izlemenizi sağlayan bir kamera var.
 
Scary Robber Home Clash, kahramanın hırsızların evinden kurtulmasına yardımcı olurken bir sürü görevi tamamlamanız için size meydan okuyor. Farklı odalara erişin ve Brian'ın yalnız olsa bile herhangi bir aksilik yaşamasına engel olmak için tuzaklar kurun.