Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Shadow Of Death, zorlu canavar ordularıyla yüzleşmek zorunda olan kasvetli bir kahramanı oynadığınız 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur. Seviyeleri geçip düşmanları alt ettikçe, seviye atlayabilir, yeteneklerinizi geliştirebilir ve yeni silahlar ve zırhlar kazanabilirsiniz.
 
Oyuncular karakterlerini ekranda soldan sağa taşıyabilir, zıplayabilir, yön değiştirebilir ve tonlarca farklı saldırı ve özel yetenekler kullanabilirler. Yeteneklerinizi birleştirmeyi öğrenmek, oyundaki en güçlü düşmanlarla başarılı bir şekilde yüzleşmek için çok önemlidir.
 
Shadow Of Death'de, çeşitli zorluk seviyelerinde yüzleşmeyi deneyebileceğiniz canavarlarla boğuşan 30'dan fazla seviye bulacaksınız. Ayrıca, bir kule yükselirken, düşman pusularını saptırmaya çalışmanız gereken bir tür hayatta kalma modu olan Karanlık Kule modunda oynayabilirsiniz.
 
Shadow Of Death, dokunmatik cihazlar ve çok çeşitli düşman, ortam ve ekipman için mükemmel kontrollere sahip mükemmel bir aksiyon / RPG kombinasyonudur. Bazı muhteşem 3D modellerde grafikler de harika.