Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Shilpa Shetty: Domestic Diva, yakın zamanda bir paket yemek işletmesi açan bir kadını oynamanıza izin veren bir oyundur. Buradaki ana fikir, işinize geri yatırım yapmak ve daha iyi ürünler sunmak için günde minimum kar elde etmektir.
 
Başlangıçta Shilpa Shetty : Native Diva'da sadece omlet ve limonata yapabilirsiniz. Ancak bu, işletmenize daha başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu itici gücü vermek için yeterli olacaktır. Başlarken yalnızca birkaç müşteriniz olacak, bu da onlara birinci sınıf hizmet vermeyi kolaylaştıracak. Ancak, fazla gevşememek önemlidir, aksi takdirde yemeğinizi yakabilir, para, müşteri ve malzeme israfına neden olabilirsiniz. Bu, aynı anda birden fazla müşteriye tek bir ritmi kaçırmadan hizmet verebilmek için zamanınızı mükemmel bir şekilde organize etmeniz gerektiği anlamına gelir. Günlük hedeflerinizi tamamlamaya başladığınızda, müşterilerinize daha fazla çeşitlilik sunmak ve daha fazla para kazanmak için daha fazla gıda ürünü kazanacaksınız. Ayrıca, bazı müşteriler size gelecekte kullanabileceğiniz tavsiyeler de verecek.
 
Shilpa Shetty: Native Diva, sıfırdan bir iş kurmanıza ve sıkı çalışma ile zirveye ulaşmanıza izin veren eğlenceli ve motive edici bir oyundur.