Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Activision imzasını taşıyan oyunda Portal of Power’ı kullanan oyuncular Skylanders figürlerini istedikleri platformdaki oyuna aktarabiliyor. Ev ve el konsollarındaki oyunlar sırasında her bir Skylander yetenek ve level gelişimlerini hatırlayacak ve bu sayede oyuncular yüksek level Skylanders figürlerini diğer platformlarda oynamak üzere kullanabiliyor.

      Skylanders Spyro’s Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebilecekleri, Portal Master rolüne bürünme imkanı veriyor. Bu kahramanlardan her biri, Skylander’ları oyuncağa dönüştürüp Dünya’ya göndermiş olan, Kaos ismiyle bilinen sinsi Portal Master tarafından ele geçirilmiş gizemli dünya Skylands’in koruyucuları. Yalnızca Skylanders Spyro’s Adventure oyuncuları bu kahramanları kendi evlerine döndürme gücüne sahipler, ama bunu yapabilmek için mistik ortamları keşfetmek, tuhaf yaratıklara karşı savaşmak, hazineler toplamak ve zorlu bulmacalar çözmek zorunda olacaklar.
Oyunun BSC Videoları

Sıcağı Sıcağına: Skylander Spyro's Adventure Oyuncaklarınızı hayata geçirin...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Skylanders Spyro's Universe Skylanders Spyro's Universe'ü biraz da olsa tanıtan video.

Skylanders: Spyro’s Adventures - Çıkış Videosu Spyro ve arkadaşlarının Skyland'ten dünyaya gidişinin öyküsü bu videoda.

Skylanders Spyro's Adventure - Story Trailer Skylanders Spyro's Adventure için yayınlanan bu videoda hikaye detayına yer verilmiş.

Skylanders Spyro’s Adventure - Trailer Skylanders Spyro’s Adventure'un yayınlanan tanıtım videosunda oyunun belli başlı özelliklerine yer v
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 9 adet
Oyunun Haberleri
Insomniac'tan Yeni Bir Spyro Oyununa: "Neden Olmasın?" 28 Eylül Skylanders için Normalden Daha Güçlü Olan 'Elite' Figürler Duyuruldu 25 Temmuz Activision'ın Lisans Ortakları 150'yi Geçti 19 Haziran Skylanders'ın Dünya Çapındaki Satış Rakamı 11 Şubat Aral'dan Skylander Haftası 24 Temmuz Daha Fazla Haber