Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Stick Z Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2021 Geliştirici: ONESOFT Dağıtıcı: ONESOFT Tür: Aksiyon-Macera
Stick Z, Dragon Ball Z'nin harika karakter tasarımlarının çöp adam versiyonunu içeren bir aksiyon / macera oyunudur.
 
Stick Z'de, Goku'ya çok benzeyen bir karakteri kontrol edeceksiniz ve oyunun uzun rakipler listesini tek tek yenmeniz gerekecek. Rakiplerden biri bile sizi yenerse, baştan başlamanız gerekecek.
 
Her düşmana karşı kullanabileceğiniz birkaç farklı saldırı vardır ve bunların tümü ekranın sağ alt köşesinde bulunur. Sadece bu da değil, karakteriniz uçabilir bile! Basitçe ekran boyunca kaydırın ve çöp adamınız takip edecek. Ekranın sağ alt köşesinde gösterilen saldırılar arasında, dizinin özel enerji topları, ışık ışınları vb. ile karakterinizin dövüş becerilerini ve gücünü artıran (ve saçlarının rengini değiştirmesini sağlayan) Süper Saiyajin düğmesi yer alır.
 
Oyunda ilerledikçe ve rakiplerinizi yendikçe, yaklaşan savaşlarda kullanmak için yeni karakterlerin ve becerilerin kilidini açabilirsiniz. Ancak, yendiğiniz her düşmanla birlikte savaşların daha da zorlaştığını unutmayın, bu yüzden karakterinizin seviyesini yükseltmek için kazandığınız puanları kullandığınızdan emin olun.
 
Genel olarak, Stick Z, benzersiz ancak tanınabilir karakter tasarımı ve dokunmatik ekranlı cihazlarda çok iyi çalışan eğlenceli bir oyun deneyimi ile klasik anime'nin harika bir Android sürümüdür.