Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Stickman Battle: Super Shadow, müthiş derecede esnek bir süper kahramanı kontrol ettiğiniz ve bütün düşmanları yenmeyi denediğiniz bir aksiyon oyunudur. Bir bakın ve rakibinizi nakavt etmek için karakterinizin bütün saldırılarını kullanın.
 
Karakterinizi hareket ettirmek için ekranın alt kısmında bulunan oyun çubuğunu kullanın. Eğer küçük bir çember çizerek koşarsanız, uçabilir ve düşmanlarınızın sizi yakalamasını zorlaştırabilirsiniz.
 
Bu aksiyon oyununda, her bir süper kahramanın rakibini nakavt edene kadar düşmanı kasıp kavurmak için kullanabileceğiniz kendine has özelliklere sahip olduğunu unutmayın! Düşmanı yendiğinizde, oyunu kazanırsınız ve bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz. Stickman Battle: Super Shadow müthiş grafiklere sahiptir ve özel saldırılar için kullanabileceğiniz bazı butonların yanı sıra rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz müthiş hareketler vardır.
 
Stickman Battle: Super Shadow oyununda küçük bir arenaya girin ve süper kahramanlar arasında her türlü savaşı gerçekleştirin. Müthiş derecede esnek demek her türlü hareketi ve saldırıyı her bir savaşı kazanmak için birleştirmeniz gerektiği anlamına gelir.