Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
SuperCats, gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanından gelen diğer oyuncularla yüzleştiğiniz muhteşem Brawl Stars'a oldukça yakın bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Karşılaşmalar üç dakika sürer ve üç kediye karşı üç kedi şeklinde ayarlanmıştır.
 
SuperCats'taki kontroller basit: karakterinizi hareket ettirmek için sol baş parmağınızı ve silahınızı nişan almak ve vurmak için ise sağ baş parmağınızı kullanın. Normal atış tuşunun yanı sıra, yalnızca düşmanlarınıza yeterince acı verdiğinizde kullanabileceğiniz özel bir saldırı tuşuna da sahipsiniz.
 
Diğer birçok oyunda olduğu gibi, SuperCats'te de karakterlerini geliştirmek için kart toplamaya gidiyorsunuz. Bu, en sevdiğiniz karakterlerin öz niteliklerini geliştirmenizi sağlar - veya bazı güzel muhteşem özel görünümler de dahil olmak üzere bir sürü farklı kedinin kilidini açar.
 
SuperCats eğlenceli oyun kurgusu ve harika grafikleri ile çılgın bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Tamamen ustalaşmak için bir süre harcamanız gerekir, aynı zamanda oynanışı kolay bir oyundur.