Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı

13.09.2024 17:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından biz oyun severlere sunulan ve kıyamet sonrası hayatta kalma deneyimini aktaran Fallout 4 için yeni oyun modları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir paket, zombi temalı bir deneyimi oyuna aktarıyor.
 
Fallout 4'te artık zombilerin devri başlıyor
 
 
 
Daha önce ortaya çıkan Fallout: Vermont genişlemesinde olduğu gibi yeni yayınlanan Fallout New Hampshire genişlemesi içerisinde büyük ölçekli zombi deneyimi bizleri bekliyor. Hayran genişlemesi olarak karşımıza çıkan paket içerisinde oyuncular, farklı topraklara doğru geçiş yapabiliyor ve garip bir tarikatı ve komployu araştırmak için mücadeleye atılıyor.
 
Fallout New Hampshire, Far Cry 5, The Forest ve Die Young gibi oyunlardan esinlenmiş bir yapıyı içeriyor. Yeni bölgeler, zombi türleri ve NPC'ler de burada yer alıyor. Mod yapımcısı ayrıca NPC'lere ses eklemek için yapay zeka araçlarını kullanmış durumda. Bu nedenle oyuncular 50'den fazla benzersiz NPC ile konuşabilir ve etkileşime girebilir.
 
Dikkatinizi çektiyse modu buradan indirebilir ve kurabilirsiniz. Ancak modun çalışması için Far Harbor DLC'sine sahip olmanız gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler