Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Troll Face Card Quest Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2021 Geliştirici: Spil Games Dağıtıcı: Spil Games Tür: Kart
Troll Face Card Quest, rakibinizi yenmek için savaşçılar, büyücüler veya devler kullanmak yerine meme'leri kullanabileceğiniz bir kart düello oyunudur. Evet, duydunuz, o ünlü internet meme'leri. Diğerlerinin yanında 'trollface', 'doge' ve 'huysuz kedi' hakkında konuşuyoruz.
 
Troll Face Card Quest'teki oynanış, Hearthstone veya Elder Scrolls: Legends gibi diğer benzer oyunlardan biraz daha basittir. Bir seferde masada yalnızca üç kartınız olabilir ve bu kartın ne kadar güçlü olduğuna bakılmaksızın bir seferde yalnızca bir kart oynayabilirsiniz. Bununla birlikte, kartlar arasındaki sinerjiye çok dikkat etmeniz gerekecek, çünkü kartların çoğu, diğerleriyle birlikte oynanırsa onları daha güçlü kılan benzersiz belirleyicilere sahip.
 
Troll Face Card Quest'te internetteki en ünlü meme'lerin bazılarını gösteren 130'dan fazla farklı kart var. Savaşlarınızda ilerlerken, kart destenizi özelleştirebilirsiniz, ancak doğal olarak, zarflar kazanarak yeni kartlar toplamanız gerekir. Ne kadar çok kartınız olursa, kazanma şansınız o kadar artar.
 
Troll Face Card Quest, herkese yönelik bir kart düello oyunudur, ancak özellikle Hearthstone ve diğer benzer oyunlardan biraz daha basit bir meydan okuma arayanlara hitap edecek.
 
Beklenebileceği gibi, yapay zekaya veya çevrimiçi olarak diğer oyunculara karşı rekabet edebilirsiniz.