Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Karmaşık yükleme görevlerini yerine getirmek ve farklı kargoları müşterilerine teslim etmek için birbirinden farklı 20'den fazla aracın direksiyonuna geç. Kargoyu vanlar, kamyonetler ve tırlarına yüklemek için forkliftler, vinçler, teleskobik yükleyiciler, tekerlekli yükleyiciler ve daha pek çok lojistik aracın hepsinde ustalaş.
 
İlerlemeli kariyer moduna geç ve yeni araçlar almak, araç filonu yükseltmek ve en ağır yükleri taşımak için zorlu görevleri başarıyla tamamla. Sürüş becerilerinin sınırlarını zorlayacak yükleyiciler ile 21 tonluk yükleri taşıyacağın tehlikeli arazi görevlerinin üstesinden gel. Şehirdeki en büyük lojistik şirketi olmak için birbirinden farklı araçlarda ustalaşarak ve araçların tüm potansiyelinden yararlanarak gelirini en yüksek seviyeye çıkar.
 
Özel dikkat isteyen hassas kargo görevlerinde uzmanlaş. Daha yüksek ödüller kazanmak için kargoyu zarar vermeden dikkatlice yükle, sür ve teslim et. Araç taşıma görevleri için araçları dorselerinin üzerine manevra yaparak yerleştir. Kargo kapasiteni artırmak için araçlarına dorse bağla, bakım alanlarında araçlarını onar ve benzin istasyonlarında araçlarının yakıt deposunu doldur.
 
Switch ve bilgisayar üzerinde çapraz platform uyumlu çok oyunculu moda geç ve arkadaşlarınla konvoy oluşturup heyecan verici teslimatlar yap. Hemen teslimat yapmaya başla ve lojistik imparatorluğunu kur!
Özellikler
- Gerçekçi araç içi ve sürüş fiziğine sahip birbirinden farklı 20'den fazla araç
- Ortak görevlerin yer aldığı Çapraz Platform Uyumlu Çok Oyunculu mod. Arkadaşlarınla konvoy oluştur ve kargoları birlikte teslim et
- Minivanlardan tırlara kadar farklı araçlar satın al ve lojistik filonu büyüt
- Lojistik alanlarında birbirinden farklı yükleme araçlarını (Forklift, Yükleyici, Vinç vb.) kullanarak araçlarını yükle
- Ağır araçları (arabalar, forkliftler, tekerlekli yükleyiciler, ATV'ler) dorseye yükleyerek taşı
- Gece/gündüz döngüsü ve gerçekçi hava koşulları. Yağmur ve Sisli havalar da dahil tüm hava koşullarında dikkatlice sür
- Dinamik lastik deformasyonu. Aracının lastiklerinin basıncını ayarla.
- Aracın aldığı hasar aksların eğilmesine neden olarak aracın performansını gerçeğe uygun şekilde etkileyebilir.
- Zorlu ve tehlikeli arazi yolculuklarının da yer aldığı binlerce farklı görev
- Araç özelleştirmeleri (Boya, Cam film kaplama, İç panel rengi, Xenon far vb.)
- Görünmez duvarlarla karşılaşmadan dilediğin yere gidebileceğin 24 km2'lik açık dünya haritası
Araçlar
 
- Tırlar (Yarı Römork/Sabit Kasalı)
- Vanlar
- Yandan Yüklemeli Vanlar
- Kamyonetler
- Arabalar
- Canavar Kamyonlar
 
Lojistik alanlarına sürerek ve bir nakliye görevi seçerek görevlere başla. Farklı yükleme araçlarını (forklift, vinç, teleskobik yükleyici, yükleyici) kullanarak aracını yükle. GPS'i takip et ve hedefe doğru sür. Trafik kurallarına uymak (hız sınırı, trafik ışıkları vb.) ve kargoya zarar vermeden dikkatli bir şekilde sürmek gelirlerini artırır. En kısa sürede tamamlanması gereken acil görevler ve yükü dikkatli bir şekilde taşıman ve teslim etmen gereken hassas kargo görevleri de var.
 
Gece/Gündüz döngülü gerçekçi bir çevre ile sis, yağmur ve karlı havalar da dahil gerçekçi hava koşulları. Yağmur ve kar, aracın idaresini etkiler. Harita üzerinde aracını özgürce sürebilirsin.
Truck & Logistics Simulator satın alınması gereken şirket araç filoları, ihtiyaçlarına göre düzenleyebileceğin büyütülebilir depolar, görevleri otomatik olarak yerine getirmek için işe alabileceğin sürücüler ve çok daha fazla seçeneğin yer aldığı kapsamlı bir ekonomi sistemine sahiptir.
 
Seviyeleri tamamlayarak deneyim ve oyun içi para kazan. Kargoya zarar verirsen veya trafik kurallarına uymazsan deneyim ve görev ödülü cezası alırsın.
Van/Kamyonet görevleri: Yük kapasitesini artırmak için vanına/kamyonetine bir yük römorku bağla. Kargoyu araca yüklemek için forkliftleri kullan ve hedefine doğru sür. Kamyonet görevlerinde kargoyu düşürmemeye dikkat etmelisin.
 
Vinç - Tır veya Teleskobik Yükleyici - Tır görevleri: Vinç veya teleskobik yükleyiciyi kontrol ederek konteynerleri dorse üzerine yerleştirip dorseyi bağlayarak tırı hedefine doğru sür. Bazı tır görevlerinde bir konteyneri bir limana teslim ettikten sonra konteyneri yük gemisine yüklemek için liman vincini kullan. (geliştirme aşamasında)
 
Araba/araç nakliye tırı görevleri: Arabaları ve araçları sürerek dorsenin üzerine yerleştir, dorseyi tıra bağladıktan sonra hedefine doğru sür. Forkliftler veya Bekolu yükleyiciler gibi farklı tipte araçlar da dorselere yüklenerek tırla taşınabilir.
 
Forklift-Tır görevleri (yarı römork veya sabit kasalı tırlar): Bir forklift kullanarak kargoyu tırın dorsesine yükle ve tırı sürerek kargoyu teslim et.
 
Damperli kamyon görevleri: Bir tekerlekli yükleyici kullanarak kargoyu damperli kamyonlara yükle. Hedefine vardıktan sonra yükü hidrolikler yardımıyla gövdesinden kaldırarak indir.
Oyunun Haberleri
Türk Yapımı Truck and Logistics Simulator Steam'de Erken Erişime Açıldı 23 Haziran Daha Fazla Haber