Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Wonder Merge Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2021 Geliştirici: CookApps Dağıtıcı: CookApps Tür: Bulmaca Platform
Wonder Merge, krallığınızı olumsuz yolsuzluktan kurtarabilmek için nesne gruplarını birleştirmeniz gereken bağımlılık yapan bir birleştirme oyunudur. Basit kontroller ve yavaş ve rahatlatıcı bir tempo ile Wonder Merge, tamamen uyarlanabilir bir oyun uzunluğu ve size en iyi fantastik masalları hatırlatacak rüya gibi grafiklerle hafif bir eğlence arayanlar için ideal bir oyun olabilir.
 
Wonder Mergei oynamak daha kolay olamazdı: Oyun sırasındaki amacınız, dünyanızı yeniden canlandırmak için çok sayıda nesneyi birleştirirken, içindeki karanlıktan kurtulmaktır. Bu birleştirmeler her zaman aynı türden üç nesne olmalıdır ve bunları bitişik karelere yerleştirerek birleştirebilirsiniz. Yaratmayı başardığınız her yeni kombinasyon, başlangıçta erişilemeyen karelerin otomatik olarak kilidini açacak sihirli enerji üretecek.
 
Maceranız boyunca ekstra enerji üreterek size yardımcı olacak sevimli yaratıklar bulabilirsiniz. Oyunda iyi bir hızda ilerlemek için çok önemli olacaklar.
 
Kıskanılacak görseller ve hoş ve rahatlatıcı seslerle Wonder Merge, sadece hafif bir eğlence arayanlar için çok ilginç bir seçenek.