Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Wordscapes In Bloom, kelime bilginizi test edecek birçok seviyeye sahip bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur. Kelime oyunları hayranıysanız, bu eğlenceli oyuna bir göz atın ve bulmacaları çözerken rahatlatıcı arka planlarının ve müziğin keyfini çıkarın.
 
Diğer herhangi bir bulmaca gibi, Wordscapes In Bloom'da boş alanlar olan bir oyun tahtası vardır ve bunları kelimelerle doldurmak sizin görevinizdir. Wordscapes In Bloom oldukça basit bir oynanışa sahiptir: Ekranın altında gizli kelimeleri aradığınız bir harf karmaşası vardır. Bir kelimeyi bulduğunuzda, ilk harften son harfe kaydırmanız yeterlidir; ekranın üst kısmına gidip bulmacadaki boşluğunu dolduracaktır.
 
Ancak Wordscapes In Bloom'un en eğlenceli özelliklerinden biri, tahtada olmayan gizli kelimeleri de avlayabilmenizdir. Yüzlerce kategoride bulunacak binlerce kelime var, bu yüzden kelime dağarcığınızı geliştirmenin harika bir yolu.
 
Wordscapes In Bloom'u deneyin ve tüm kelimeleri bir sürü seviyesinde bulup bulamayacağınızı görün. Ama takılırsanız endişelenmeyin, kelimenin ilk veya iki harfini ortaya çıkaran ipuçları satın alabilirsiniz. Wordscapes In Bloom'a bakın, bir sürü kelime bulmacasının tadını çıkarın ve bu bağımlılık yapıcı oyunda dil becerilerinizi gösterin.